Προχωρημένη Εκπαίδευση

διορθωση συμπεριφορων τιμες
Διόρθωση Συμπεριφορών
May 10, 2017

 

Σημεία κλειδιά

Ηλικία πάνω από 4 μηνών περίπου
Μέγεθος Δεν παίζει ρόλο
Μέθοδος Θετική Εκπαίδευση
Διάρκεια μαθήματος Όσο χρειαστεί - πάνω από μία ώρα
Εξοπλισμός Το λουράκι του και λιχουδιές
Δυνατότητα Online μαθήματος; Υπάρχει, μέσω skype, viber, messenger

Σχετικά με την προχωρημένη Εκπαίδευση

Με τον όρο προχωρημένη εκπαίδευση εννοούμε έξτρα εκπαίδευση σε επιπλέον εντολές της επιλογής σας οι οποίες δεν περιλαμβάνονται στην βασική εκπαίδευση.

Sed ultrices nisl velit, eu ornare est ullamcorper a. Nunc quis nibh magna. Proin risus erat, fringilla vel purus sit amet, mattis porta enim. Duis fermentum.

Η  Προχωρημένη Εκπαίδευση σκύλων περιλαμβάνει εκπαίδευση σε όποιες προχωρημένες εντολές επιθυμείτε, ενδεικτικα αναφέρω:

  • Εκπαίδευση σε καθήκοντα ασφάλειας ώς συναγερμός (ειδοποίηση αποτροπή)
  • Εκπαίδευση για αποφυγή δηλητηριασμένου δολώματος (φόλας)
  • Εκπαίδευση ιχνηλασίας
  • Εκπαίδευση υπακοής χωρίς λουρί
  • Εκπαίδευση σε τρικ  (κόλπα) – όπως για παράδειγμα να σας φέρνει το μπαλάκι (ιδανικό και εκπαιδευτικό παιχνίδι  για την εκτόνωση του σκύλου)

Μέθοδος εκπαίδευσης

Όλα τα μαθήματα γίνονται με την συμμετοχή σας, με θετική υποκίνηση και χωρίς χρήση κλίκερ.

Χρόνος εκπαίδευσης

Τα μαθήματα διαρκούν όσο χρειαστεί – συνήθως πάνω από μια ώρα το καθένα. Ανάλογα με το τι ακριβώς επιθυμείτε να μάθουμε στο σκύλο σας θα είναι και ο αριθμός των μαθημάτων που θα χρειαστούν. Παρακαλώ καλέστε με για μια πρώτη εκτίμηση τηλεφωνικά (σπάνια πέφτω έξω), αλλά με μεγαλύτερη ακρίβεια θα γνωρίζω να σας ενημερώσω μετά το πρώτο μάθημα όσο αφορά το άν και πόσα μαθήματα θα χρειαστούν παραπάνω.  Τα μαθήματα προγραμματίζουμε όποτε σας εξυπηρετεί ένα – ένα και με απόσταση μεταξύ τους περίπου ανά εβδομάδα, ώστε να προλαβαίνει ο σκύλος να τα αφομειώνει.  Κάθε φορά καλείτε ή στέλνετε μήνυμα για να προγραμματίσουμε το επόμενο μάθημα όταν σας εξυπηρετεί και φυσικά μόνο εφόσον έχετε μείνει απόλυτα ευχαριστημένοι από την υπηρεσία και τις επιδόσεις του σκύλου σας στο προηγούμενο μάθημα την οποία και σας εγγυώμαι.

Τιμή

Κόστος εκπαίδευσης – Τρόπος πληρωμής

Τα μαθήματα εξοφλούντε ένα ένα κάθε φορά. Η πληρωμή μπορεί να γίνει είτε δια προσώπου αν αφορά μάθημα από κοντά, είτε μέσω τραπεζικού λογαριασμού ή Paypal αν αφορά online μάθημα. Το κόστος κάθε μαθήματος είναι 20€. Αν το σκυλάκι σας είναι υιοθετημένο και όχι αγορασμένο, έχετε έκπτωση 10%

Για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία θα χαρώ να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μου για να  μου πείτε τις ανάγκες σας και να σας ενημερώσω αναλυτικά.

Γιώργος Ξένος – Dog Training Skylisia – Zoh!

Τηλ. 6949244518