Εκπαίδευση Κουταβιών

βασικη εκπαιδευση τιμες
Βασική Εκπαίδευση
May 10, 2017
 

Σημεία κλειδιά:

Ηλικία 2-4 μηνών περίπου
Μέγεθος Δεν παίζει ρόλο
Μέθοδος Θετική Εκπαίδευση
Διάρκεια μαθήματος Όσο χρειαστεί - πάνω από μία ώρα
Εξοπλισμός Το λουράκι του και λιχουδιές
Δυνατότητα Online μαθήματος; Υπάρχει μέσω Skype, Viber, Messenger

Σχετικά με την εκπαίδευση

Η θετική εκπαίδευση ενός σκύλου από κουτάβι – εφόσον έχει κλείσει τους πρώτους 2 μήνες με τη μητέρα του – είναι η ιδανική επιλογή. Βοηθάει το σκύλο σας να προσαρμοστεί ομαλά και με τον καλύτερο τρόπο στο περιβάλλον, στα διάφορα ερεθίσματα, στους ρυθμούς και τους κανόνες της καθημερινότητας μαζί σας. Εξασφαλίζει ευκολότερη εκμάθηση, απροβλημάτιστη συμβίωση από την πρώτη κιόλας μέρα, με αποτέλεσμα λιγότερες προστριβές με το σκύλο, καλύτερη επικοινωνία και σχέση μαζί του, έγκαιρη και σωστή κοινωνικοποίηση, αποφυγή προβληματικών συμπεριφορών και σας εγγυάτε έναν σκύλο ώριμο, χαρούμενο και απόλυτα ισορροπημένο, ικανό να σας συντροφεύει παντού απροβλημάτιστα, απολαμβάνοντας κάθε πτυχή της ζωής μαζί σας. Όλες οι εκπαιδεύσεις γίνονται με την συμμετοχή σας καθώς ο στόχος μας είναι με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης να είναι περισσότερο υπάκουος σε εσάς (που είναι και το ζητούμενο) παρά σε εμένα.

Δείτε αναλυτικά τι περιλαμβάνει η υπηρεσία και πως μπορεί να σας βοηθήσει

Η εκπαίδευση κουταβιών περιλαμβάνει:

  • Γνωριμία,  δωρεάν συμβουλές και απαντήσεις σε κάθε απορία σας στην πρώτη μισή ώρα που δεν προσμετράτε ως χρόνος κατά το πρώτο μας μάθημα.  Οι σύντομες συμβουλές είναι βγαλμένες από εμπειρία ετών και αποσκοπούν να σας κάνουν την εκπαίδευση πολύ πιο εύκολη υπόθεση από όσο φαντάζεστε με άμεσα αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας μέρα.
  • Αποφυγή προβληματικών συμπεριφορών (λέρωμα, γαύγισμα, κλαψούρισμα, δάγκωμα, τράβηγμα στη βόλτα, επιθετικότητα, κτητικότητα, φοβίες κλπ)
  • Εύκολη εκμάθηση τουαλέτας χωρίς κλουβί. (χρήση πάρκου για σκύλους προεραιτική και όχι απαραίτητη)
  • Κοινωνικοποίηση (θετική εξοικείωση με κάθε είδους πρόσωπα, ζώα, πράγματα και εξωτερικά ερεθίσματα)
  • Μαθαίνουμε στο κουτάβι να ανταποκρίνεται με την προσοχή του σε εσάς κοιτώντας σας στα μάτια όταν φωνάζετε το όνομα του.
  • Του διδάσκουμε τις εντολές έλα, κάτσε, ξάπλα, άσε και μείνε.

Μέθοδος εκπαίδευσης

Όλα τα μαθήματα γίνονται με την συμμετοχή σας, με θετική υποκίνηση και χωρίς χρήση κλίκερ

Χρόνος εκπαίδευσης

Τα μαθήματα διαρκούν πάνω από μια ώρα το καθένα. Αν επιλέξετε να κάνουμε όλη την εκπαίδευση στο κουτάβι σας θα χρειαστούμε περίπου 8 μαθήματα. Τα προγραμματίζουμε ένα – ένα και με απόσταση μεταξύ τους περίπου ανά εβδομάδα, ώστε να προλαβαίνει το κουτάβι να αφομειώνει τα μαθήματα – όποτε σας εξυπηρετεί. Δεν υπάρχει καμία δέσμευση εκ μέρους σας πως θα πρέπει να ολοκληρωθεί όλος ο κύκλος των μαθημάτων. Μπορείτε για παράδειγμα να επιλέξετε να κάνετε μόνο ένα μάθημα για την τουαλέτα. Η δύο – το ένα για την τουαλέτα και ένα για τα εντελώς βασικά της υπακοής. Κάθε φορά καλείτε ή στέλνετε μήνυμα για να προγραμματίσουμε το επόμενο μάθημα όταν σας εξυπηρετεί (απο οικονομική και χρονική άποψη) και μόνο εφόσον έχετε μείνει απόλυτα ευχαριστημένοι από την υπηρεσία και τις επιδόσεις του σκύλου σας στο προηγούμενο μάθημα.

Τιμή

Κόστος εκπαίδευσης – Τρόπος πληρωμής

Τα μαθήματα εξοφλούντε ένα ένα κάθε φορά. Η πληρωμή μπορεί να γίνει είτε δια προσώπου αν αφορά μάθημα από κοντά, είτε μέσω τραπεζικού λογαριασμού ή Paypal αν αφορά online μάθημα.

Το κόστος αγοράς κάθε μαθήματος είναι 20€. Αν το σκυλάκι σας είναι υιοθετημένο και όχι αγορασμένο, έχετε έκπτωση 10%

Για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία θα χαρώ να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μου για να μου πείτε τις ανάγκες σας και να σας ενημερώσω αναλυτικά.

Γιώργος Ξένος – Dog Training Skylisia – Zoh!

Τηλ. 6949244518