Διόρθωση Συμπεριφορών

βασικη εκπαιδευση τιμες
Βασική Εκπαίδευση
May 10, 2017
προχωρημενη εκπαιδευση τιμες
Προχωρημένη Εκπαίδευση
May 10, 2017

 

Πληροφορίες

Ηλικία Για κάθε ηλικία
Μέγεθος Κάθε μέγεθος και ράτσα η μή
Μέθοδος Θετική Εκπαίδευση
Διάρκεια μαθήματος Όσο χρειαστεί - πάνω από μία ώρα
Εξοπλισμός Το λουράκι του και λιχουδιές
Δυνατότητα Online μαθήματος; Ανάλογα το πρόβλημα - μέσω Skype, Viber, Messenger

Σχετικά με την Διόρθωση Προβληματικών Συμπεριφορών

Είναι σίγουρα περιττό να αναφέρουμε την χρησιμότητα της διόρθωσης προβληματικών συμπεριφορών. Τόσο για εσάς, όσο και για το σκύλο σας. Θα πρέπει όμως να σας διαβεβαιώσω πως η συντριπτική πλειοψηφία διορθώνεται και μάλιστα εύκολα. Εάν ο σκύλος σας εμφάνισε ξαφνικά μια προβληματική συμπεριφορά σας προτείνω θερμά να μιλήσετε πρώτα με τον κτηνίατρο πριν καταλήξετε σε εκπαιδευτή, ώστε να αποκλείσετε κάποιο παθολογικό αίτιο για παν ενδεχόμενο. Στη συνέχεια όσο συντομότερα αναζητήσετε επαγγελματική βοήθεια προκειμένου να διορθώσετε το πρόβλημα, τόσο πιο εύκολη θα είναι η επίλυση του, καθώς όσο παραμένει μια προβληματική συμπεριφορά υπεισέρχεται και ο παράγοντας της κακής συνήθειας και συχνά όσο περισσότερο καιρό παρέμεινε μια προβληματική συμπεριφορά ελπίζοντας πως θα περάσει από μόνη της, ανάλογα επιβαρύνει και το χρόνο που θα χρειαστεί ο σκύλος να την αποβάλει και ως συνήθεια

Δείτε αναλυτικά τι περιλαμβάνει η υπηρεσία και πως μπορεί να σας βοηθήσει:

Η Διόρθωση Προβληματικών Συμπεριφορών περιλαμβάνει:

  • Γνωριμία,  δωρεάν συμβουλές και απαντήσεις σε κάθε απορία σας στην πρώτη μισή ώρα που δεν προσμετράτε ως χρόνος κατά το πρώτο μας μάθημα.  Οι σύντομες συμβουλές είναι βγαλμένες από εμπειρία ετών και αποσκοπούν να σας κάνουν την εκπαίδευση πολύ πιο εύκολη υπόθεση από όσο φαντάζεστε με άμεσα αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας μέρα όσο αφορά την υπακοή του και σε συνδιασμό με το μάθημα εντός λίγων ημερών όσο αφορά την συμπεριφορά του.
  • Επίλυση προβληματικών συμπεριφορών με θετική υποκίνηση χωρίς βία. (αντικοινωνικότητα, λέρωμα, γαύγισμα, κλαψούρισμα, δάγκωμα, τράβηγμα στη βόλτα, επιθετικότητα, κτητικότητα, φοβίες και κάθε είδους συμπεριφορά που σας προβληματίζει και δυσκολεύει εσάς και το σκύλο σας στην συμβίωση και την καθημερινότητα σας ώστε να μπορείτε κι εσείς αλλά και ο σκύλος να απολαύσετε χαλαρά και χωρίς προστριβές την συμβίωση σας σε όλες τις συνθήκες και περιστάσεις)
  • Αποφυγή προβληματικών συμπεριφορών (αντικοινωνικότητα, λέρωμα, γαύγισμα, κλαψούρισμα, δάγκωμα, τράβηγμα στη βόλτα, επιθετικότητα, κτητικότητα, φοβίες κλπ)  Το γεγονός οτι έχει εμφανίσει μια προβληματική συμπεριφορά δεν αποκλείει το γεγονός στην συνέχεια να εμφανίσει μια άλλη. Με το μάθημα αποτρέπουμε την εκ νέου εμφάνιση προβληματικών συμπεριφορών.
  • Στην περίπτωση που ο σκύλος είναι εντελώς ανυπάκουος θα συμπεριλάβουμε στο μάθημα και την εκμάθηση τριών βασικών εντολών χωρίς πρόσθετη χρέωση καθώς η στοιχειώδης υπακοή του είναι το εργαλείο μας για να επικοινωνούμε μαζί του και να του διδάσκουμε νέες συμπεριφορές.
  • Θετική εξοικείωση με ερεθίσματα που του προκαλούν προβληματικές συμπεριφορές – έτσι ξεριζώνουμε το πρόβλημα από το ρίζα του και δεν το κουκουλώνουμε με κίνδυνο να εμφανιστεί ξανά στο μέλλον. Απόπειρα επιφανειακής επίλυσης με την καταπίεση μιας προβληματικής συμπεριφοράς χωρίς πρώτα να έχει αρθεί το αίτιο που την προκάλεσε, ενδεχομένως να εκτονωθεί με νέες προβληματικές συμπεριφορές στο μέλλον. Με την ριζική επίλυση με την θετική εκπαίδευση διασφαλίζουμε πως δεν θα έχουμε πρόβλημα ξανά στο μέλλον και πως ο σκύλος μας είναι σε θέση να απολαμβάνει κι εκείνος κάθε στιγμή χωρίς να νιώθει καταπίεση και άγχος απο το αίτιο που προκαλούσε την συμπεριφορά του αλλά και από τις επιπτώσεις της προβληματικής συμπεριφοράς του και στον ίδιο.

Μέθοδος εκπαίδευσης

Όλα τα μαθήματα γίνονται με την συμμετοχή σας, με θετική υποκίνηση και χωρίς χρήση κλίκερ. Ο σκύλος είναι πανέξυπνο πλάσμα, μόλις αντιληφθεί πως περνάει καλύτερα όταν έχει τη σωστή συμπεριφορά που θα του διδάξουμε, θα θέλει να την επαναλαμβάνει και η νέα συμπεριφορά θα έρθει να αντικαταστήσει την προβληματική που θα ανήκει στο παρελθόν.

Χρόνος εκπαίδευσης

Τα μαθήματα διαρκούν όσο χρειαστεί – συνήθως πάνω από μια ώρα το καθένα. Ανάλογα με την συμπεριφορά του σκύλου θα είναι και ο αριθμός των μαθημάτων που θα χρειαστούν. Υπάρχουν περιπτώσεις που ένα μάθημα ήταν αρκετό, υπάρχουν και άλλες που χρειάστηκαν αρκετά παραπάνω. Παρακαλώ καλέστε με για μια πρώτη εκτίμηση τηλεφωνικά (σπάνια πέφτω έξω), αλλά με μεγαλύτερη ακρίβεια θα γνωρίζω να σας ενημερώσω μετά το πρώτο μάθημα όσο αφορά το άν και πόσα μαθήματα θα χρειαστούν παραπάνω.  Σαν μέσο όρο μαθημάτων που απαιτούνται για την επίλυση προβληματικών συμπεριφορών που αναλαμβάνω σας αναφέρω ενδεικτικά πως είναι 3 – 4 μαθήματα. Τα μαθήματα προγραμματίζουμε όποτε σας εξυπηρετεί ένα – ένα και με απόσταση μεταξύ τους περίπου ανά εβδομάδα, ώστε να προλαβαίνει ο σκύλος να τα αφομειώνει.  Κάθε φορά καλείτε ή στέλνετε μήνυμα για να προγραμματίσουμε το επόμενο μάθημα όταν σας εξυπηρετεί και φυσικά μόνο εφόσον έχετε μείνει απόλυτα ευχαριστημένοι από την υπηρεσία και τις επιδόσεις του σκύλου σας στο προηγούμενο μάθημα την οποία και σας εγγυώμαι.

Τιμή

Κόστος εκπαίδευσης – Τρόπος πληρωμής

Τα μαθήματα εξοφλούντε ένα ένα κάθε φορά. Η πληρωμή μπορεί να γίνει είτε δια προσώπου αν αφορά μάθημα από κοντά, είτε μέσω τραπεζικού λογαριασμού ή Paypal αν αφορά online μάθημα. Το κόστος κάθε μαθήματος είναι 20€. Αν το σκυλάκι σας είναι υιοθετημένο και όχι αγορασμένο, έχετε έκπτωση 10%

Για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία θα χαρώ να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μου για να  μου πείτε τις ανάγκες σας και να σας ενημερώσω αναλυτικά.

Γιώργος Ξένος – Dog Training Skylisia – Zoh!

Τηλ. 6949244518