Βασική Εκπαίδευση

εκπαίδευση κουταβιών τιμες
Εκπαίδευση Κουταβιών
May 10, 2017
διορθωση συμπεριφορων τιμες
Διόρθωση Συμπεριφορών
May 10, 2017

 

Πληροφορίες

Ηλικία από 4 μηνών και πάνω περίπου
Μέγεθος Κάθε μέγεθος και ράτσα η μή
Μέθοδος Θετική Εκπαίδευση
Διάρκεια μαθήματος Όσο χρειαστεί - πάνω από μία ώρα
Εξοπλισμός Το λουράκι του και λιχουδιές
Δυνατότητα Online μαθήματος; Υπάρχει μέσω Skype, Viber, Messenger

Σχετικά με τη Βασική Εκπαίδευση

Η βασική εκπαίδευση με θετική υποκίνηση είναι απαραίτητη για κάθε σκύλο. Σας βοηθάει να μπεί η σχέση σας σε υγιή βάση, αναπτύσει μεταξύ σας κώδικα επικοινωνίας, ισχυροποιεί τον δεσμό του μαζί σας και εξασφαλίζει απροβλημάτιστη συμβίωση με αποτέλεσμα λιγότερες προστριβές με το σκύλο, καλύτερη επικοινωνία και σχέση μαζί του. Σας εγγυάτε έναν σκύλο ώριμο, ασφαλή , κοινωνικό, φιλικό, χαρούμενο και απόλυτα ισορροπημένο, ικανό να σας συντροφεύει παντού απροβλημάτιστα, απολαμβάνοντας κάθε πτυχή της ζωής μαζί σας. Όλες οι εκπαιδεύσεις γίνονται με την συμμετοχή σας καθώς ο ιδανικός στόχος μας είναι με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης να είναι περισσότερο υπάκουος σε εσάς (που είναι και το ζητούμενο) παρά σε εμένα.

Δείτε αναλυτικά πως μπορεί να σας φανεί χρήσιμη η Βασική Εκπαίδευση και τι περιλαμβάνει.

Η Βασική Εκπαίδευση περιλαμβάνει τα πάντα:

  • Γνωριμία,  δωρεάν συμβουλές και απαντήσεις σε κάθε απορία σας στην πρώτη μισή ώρα που δεν προσμετράτε ως χρόνος κατά το πρώτο μας μάθημα.  Οι σύντομες συμβουλές είναι βγαλμένες από εμπειρία ετών και αποσκοπούν να σας κάνουν την εκπαίδευση πολύ πιο εύκολη υπόθεση από όσο φαντάζεστε με άμεσα αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας μέρα.
  • Αποφυγή προβληματικών συμπεριφορών (λέρωμα, γαύγισμα, κλαψούρισμα, δάγκωμα, τράβηγμα στη βόλτα, επιθετικότητα, κτητικότητα, φοβίες κλπ)
  • Εκμάθηση τουαλέτας – αν δεν την έχει μάθει ακόμα
  • Κοινωνικοποίηση – αν δεν έχει κοινωνικοποιηθεί ακόμα (θετική εξοικείωση με κάθε είδους πρόσωπα, ζώα, πράγματα και εξωτερικά ερεθίσματα)
  • Μαθαίνουμε στο κουτάβι να ανταποκρίνεται με την προσοχή του σε εσάς κοιτώντας σας στα μάτια όταν φωνάζετε το όνομα του.
  • Του διδάσκουμε τις εντολές έλα, κάτσε, ξάπλα, μαζί (να περπατάει δίπλα μας), μείνε (να μένει στο σημείο που υποδείξουμε μέχρι να ελευθερώσουμε με νέα εντολή). αποφυγή φόλας.

Μέθοδος εκπαίδευσης

Όλα τα μαθήματα γίνονται με την συμμετοχή σας, με θετική υποκίνηση και χωρίς χρήση κλίκερ

Χρόνος εκπαίδευσης

Τα μαθήματα διαρκούν πάνω από μια ώρα το καθένα. Αν επιλέξετε να κάνουμε όλη την εκπαίδευση στο σκύλο σας θα χρειαστούμε περίπου 8 – 10 μαθήματα. Τα προγραμματίζουμε όποτε σας εξυπηρετεί ένα – ένα και με απόσταση μεταξύ τους περίπου ανά εβδομάδα, ώστε να προλαβαίνει ο σκύλος να αφομειώνει τα μαθήματα. Δεν υπάρχει καμία δέσμευση εκ μέρους σας πως θα πρέπει να ολοκληρωθεί όλος ο κύκλος των μαθημάτων. Μπορείτε για παράδειγμα να επιλέξετε να κάνετε μόνο ένα μάθημα για την εκμάθηση της εντολής έλα.  Η δύο μαθήματα – το ένα για την τουαλέτα και ένα για τα εντελώς βασικά της υπακοής. Τα παραδείγματα είναι ενδεικτικά, τα μαθήματα προσαρμόζονται απόλυτα στις ανάγκες σας και στις οικονομικές σας δυνατότητες. Κάθε φορά καλείτε ή στέλνετε μήνυμα για να προγραμματίσουμε το επόμενο μάθημα όταν σας εξυπηρετεί και φυσικά μόνο εφόσον έχετε μείνει απόλυτα ευχαριστημένοι από την υπηρεσία και τις επιδόσεις του σκύλου σας στο προηγούμενο μάθημα.

Τιμή

Κόστος εκπαίδευσης – Τρόπος πληρωμής

Τα μαθήματα εξοφλούντε ένα ένα κάθε φορά. Η πληρωμή μπορεί να γίνει είτε δια προσώπου αν αφορά μάθημα από κοντά, είτε μέσω τραπεζικού λογαριασμού ή Paypal αν αφορά online μάθημα. Το κόστος κάθε μαθήματος είναι 20€. Αν το σκυλάκι σας είναι υιοθετημένο και όχι αγορασμένο, έχετε έκπτωση 10%

Για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία θα χαρώ να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μου για να μου πείτε τις ανάγκες σας και να σας ενημερώσω αναλυτικά.

Γιώργος Ξένος – Dog Training Skylisia – Zoh!

Τηλ. 6949244518